Fotoutmaningen 2016 (47/366)

238. På glid

Stockholms DM går av stapeln i Österåker den här helgen. Många duktiga tjejer och killar som glider fram!på glid-5495

Det här inlägget postades i Fotoutmaningen. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Fotoutmaningen 2016 (47/366)

 1. Lena skriver:

  Åh vad roligt. Jag älskar konståkning, det är den enda sport jag ids se på. Gillar att du valt att bara ha med ben och skridskorna på bild.

  Gillad av 1 person

  • Johanna skriver:

   Tack, min dotter har åkt i 14 år, men tävlar inte längre. Men som förälder får man jobba även om dom blivit stora så jag spenderar en hel del tid i ishallen i helgen. Men det är kul att se alla duktiga ungdomar!

   Gillad av 1 person

 2. Photosessan skriver:

  Världens finaste sport, men en av de brutalaste rent mentalt! Mitt psyke klarade inte av att tävla när jag kom upp i tonåren – så jag blev tränare istället 😉 Kan stoltsera med att en av mina adepter numera är anställd av Disney On Ice och reser hela världen runt sedan 6-7 år tillbaka 😀

  Gillad av 2 personer

  • Johanna skriver:

   Absolut, det är en tuff sport! Kul med din adept:-) håller du fortfarande på som tränare?

   Gilla

   • Photosessan skriver:

    Näe, jag slutade när jag flyttade hemifrån. Fick visserligen ett erbjudande för många år sedan som tränare i Tyringe, men tackade nej eftersom det var på halvtid och blev svårt att kombinera med vanligt jobb… Men nog lockar det ibland. Mellantösen sa nu under EM att hon ville testa, så man vet aldrig 😊

    Gillad av 1 person

 3. maltanita skriver:

  En härlig sport och många gånger så vacker när de dansar fram på isen ! Eller, ja, glider ska det ju vara 😉 En jättefin bild så snyggt fångat i farten.

  Gillad av 1 person

 4. bella skriver:

  snygg Bild som stämmer på pricken med temat. jag vågar inte titta på konståkning, jag är så rädd att dom ska ramla och skära sig på skridskorna. annars är det ju en tittarvänlig sport och med snygga kläder.

  Gillad av 1 person

 5. claesbilder skriver:

  Perfekt ”på glid”-illustration 🙂

  Gillad av 1 person

 6. canonullis skriver:

  Klockren tolkning och bild! Så kul att du är kvar fastän din dotter slutat. Jag älskar att se på konståkning, det är så vackert och välkoreograferat. 🙂 Min yngsta sa att hon ville börja när vi satt och kollade på TV, men jag tyckte att hon skulle lära sig att åka utan att falla först och främst. Vem vet? Det man verkligen vill, det kan man!

  Gillad av 1 person

 7. canonullis skriver:

  Ja, håller intresset i sig så är jag inte emot. Just nu går hon friidrott en dag och simning en dag i veckan. Mer tycker jag inte att hon ska köra, men vill hon prova annat är det självklart öppet. Det är så synd att det är svårt att komma in på många sporter om man inte börjat tidigt. Jag tycker de ska få testa lite olika och sen välja, när de är typ 10-12. Så gjorde jag själv, men det var ju ”förr i tiden”. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s